» » » Chevrolet Corvette Z06 ieguva jaudīgu V8
Laipni lūdzam mūsu vietnē!

Chevrolet Corvette Z06 ieguva jaudīgu V8

Chevrolet Corvette Z06 ir jauns amerikāņu sporta auto, kas uzrāda diezgan labus pārdošanas apjomus savā dzimtajā ASV un ārzemēs Eiropā. Modelis izrādījās ārkārtīgi veiksmīgs un neatkarīgs, kas sporta automašīnu vidū ir retums. Tagad viņa gaida cienīgu atjauninājumu, kas palielinās jaudu un pielāgos dizainu.
Jaunā Chevrolet Corvette Z06 svarīgākais aspekts būs jaudīgs V8 benzīna dzinējs, kas spēj nodrošināt līdz 679 ZS jaudu. un 623 ņūtonmetru griezes moments. Tajā pašā laikā maksimālā jauda ir pieejama tikai pie 8400 apgr./min. Ierīce ir ievietota alumīnija blokā, kas ievērojami samazina tā svaru. Ir arī čuguna cilindru uzlikas un vārsti ar dubultām atsperēm.

Tomēr atstāsim tehniskās detaļas un atgriezīsimies pie dizaina, kas ir daudz glītāks salīdzinājumā ar akciju versiju. Modelis lepojas ar elegantu optiku, sporta korpusa komplektu, spoileri, kā arī izsmalcinātu interjeru no īstas ādas. Kopumā interjers izskatās kā ārpuse uz stabila piecinieka.
Protams, šādi liela mēroga atjauninājumi tieši ietekmēja Chevrolet Corvette Z06 izmaksas, kas nepārtraukti pieauga. Tagad lielākā daļa tirgotāju, kas pārdod šo automašīnu, par to prasa apmēram 150 tūkstošus dolāru, kas, protams, ir tā vērts.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам
зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем

Top ziņas