» » » Mitsubishi Outlander PHEV palielināts darbības rādiuss
Laipni lūdzam mūsu vietnē!

Mitsubishi Outlander PHEV palielināts darbības rādiuss

Mitsubishi Outlander – bez šaubām šodien ir viens no labākajiem hibrīdkrosoveriem Eiropā. Katrā ziņā par to liecina milzīgais hibrīda pārdošanas apjoms, kas ir augsts gandrīz visās Rietumeiropas valstīs. Tomēr, ņemot vērā modeļa lieliskos tehniskos parametrus, tas nav pārsteidzoši.
Tajā pašā laikā arī pats Mitsubishi labi zina, ka ar šo modeli iekļuvuši plūsmā, un tāpēc Outlander galvā kā no pārpilnības raga birst dažādi restylingi un atjauninājumi. Pavisam nesen automašīna ieguva jaudīgāku akumulatoru, kuru, atceramies, var uzlādēt no sienas kontaktligzdas.

Tagad hibrīdkrosovers ar vienu uzlādi spēs pieveikt nevis 54-60 km, bet visus 83-87 kilometrus, kas, redz, ir ļoti, ļoti labi. Jebkurā gadījumā autobraucēji, kuri izmanto automašīnas, lai nokļūtu darbā pilsētas robežās, parasti var aizmirst par iekšdedzes dzinēja esamību zem motora pārsega.
Pretējā gadījumā atjauninājums tradicionāli ir ietekmējis virsbūves kosmētiskos aspektus, piemēram, optiku, radiatora režģi un dažus virsbūves elementus. Priecē tas, ka atjauninātā Outlander cenu tika solīts atstāt tajā pašā līmenī.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам
зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем

Top ziņas