» » » Modifikācija, kuras pamatā ir Porsche 356, tika pārdota par 20 miljoniem rubļu
Laipni lūdzam mūsu vietnē!

Modifikācija, kuras pamatā ir Porsche 356, tika pārdota par 20 miljoniem rubļu


Vienā no plaši pazīstamā automobiļu resursu portāla pasākumiem, kas atrodas Lielbritānijā, tika rīkotas izsoles. Dalībnieki kļuva par neparasta darījuma aculieciniekiem. DNS tūninga studijas automašīna Porsche 356 Speedster Homage, kas izstrādāta uz 2018. gada Porsche sporta auto bāzes, tika pārdota par 250 tūkstošiem ASV dolāru, kas pēc pašreizējā kursa ir aptuveni 20 miljoni Krievijas rubļu.

Speciālisti ir nomainījuši visu virsbūves komponentu, lai projektam piešķirtu reālistiskāko klasiskās versijas tēlu. Priekšējā daļa saņēma radošu, noapaļotu gaismas optiku, kā arī individuāli izstrādātu pielāgotu pārsegu. Aizmugurē tika uzstādīts aizmugurējais spārns, kas spēj mehāniski virzīties uz priekšu, kā arī jauna izplūdes sistēma.


Automašīnas interjers piedzīvojis līdzīgas izmaiņas. Uz pasažieru sēdekļiem redzami stilīgi un koši "kaputi". Zināms, ka tirdzniecība notikusi virtuāli un kāds iegādājies kopiju par iepriekš minēto summu. Pircēja vārds netika atklāts. Pārdošanas brīdī nobraukums bija 139 689 kilometri.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам
зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем

Top ziņas