» » » Jaunais Opel Astra Sports Tourer uz Peugeot 308 bāzes
Laipni lūdzam mūsu vietnē!

Jaunais Opel Astra Sports Tourer uz Peugeot 308 bāzes

Opel iepazīstināja ar jaunu modeli vidējā cenu segmentā. Automašīna tiks apvienota ar Peugeot 308, kas labi pārdod daudzās Eiropas valstīs. Jaunums iepriecinās pircējus ar atjauninātu dizainu, kā arī paplašinātu spēka agregātu līniju. Tomēr mēs runāsim par visiem šīs automašīnas aspektiem sīkāk.
Sāksim ar dzinēju līniju, ko pārstāv labi benzīna un dīzeļa agregāti. Īpaši izceļas izcilais 1,5 BlueHDi turbodīzeļdzinējs, kas attīsta 130 ZS. un 300 ņūtonmetru griezes moments. Šis motors, piemēram, neatrodas tā paša Peugeot 308 līnijā, ar kuru jaunumam ir kopīga platforma un daudzi mezgli.

Ievērības cienīgs ir arī modeļa izskats, kurā dizaineri darīja visu iespējamo. Patīkams purns ar sašaurinātu radiatora režģi un LED optiku vienmērīgi ieplūst galvenajā korpusā un vainagojas ar labi barotu pakaļgalu ar noapaļotiem gabarītgaismas lukturiem. Arī diski iezīmējas ar dizaina priekiem, uz kuriem ir patīkami skatīties.
Daži žurnālisti domāja, ka Opel Astra Sports Tourer būs elektromobilis ar Peugeot e-308 dzinēju, taču brīnums nenotika. Jebkurā gadījumā Opel pagaidām neplāno izlaist jaunus elektromobiļus šajā cenu diapazonā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам
зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем

Top ziņas